Allmänt

Fredagsmys

Jag har bestämt mig.

Den här helgen ska jag gå i ide. Äta massor – ja, faktiskt frossa i mat – och sedan rulla in mig som en kåldolme i yllefilten, parkera en katt på magen och bara vara.Med lite tur är min vintersäsong över (så jag kliver ur idet) till måndag morgon.

Det var -27 grader när jag steg upp i morse. Tackade min lyckliga stjärna att jag gjort undan dusch och hårtvätt igår kväll, och gick ut för att röka. Barfota i tofflorna. Det blåste. Jag trodde tårna skulle brytas av och falla loss när jag gick in igen, men de höll – den här gången också.

Vi har fått ny kaffemaskin på jobbet! Jag har – förstås – hunnit prova den, men är lite besviken. Det smakar inte … rätt. Kaffet är inte dåligt, har bara en annan smak. Nå, jag lär inte dricka för lite kaffe ändå. (Det har aldrig hänt!)

Angående fredagar, förresten: är det bara jag som (tycker att jag) har mest att göra på fredagseftermiddagarna? En massa saker som jag vill göra färdiga innan det blir helg, så de inte ligger och väntar på mig när jag kommer tillbaka till jobbet på måndag? Hinner de annars bli ”surdegar” över helgen? 😕

[tags]gå i ide, kallt, kaffemaskin, surdegar[/tags]