Allmänt

Nästa nedräkning

Nedräkningen till nyårshelgen har börjat: vad ska jag då hitta på?

Ett hett tips är att jag och ett gäng kattrackor firar in det nya året i stillhet, genom att kika ut genom fönstren vid tolvslaget och se grannskapet vara ute i kylan för att bränna av sina raketer. Det lockar faktiskt mest, just nu. Morgonrock och tofflor – yey!

Jag ringde och bad A komma och äta julrester till middag med mig idag. Det blev en hel del mat över, minst sagt, och det mesta är sådant bara jag själv tycker om. Han kan äta det andra – jag kokar bara potatisen, så får var och en ta det man vill ha till den.

Måndag är handlingsdag. Eftersom jag gjort en katastrofal felberäkning av förbrukningen av julmust, tog den tidigt slut. Sedan rök den lilla mjölk jag hade ”som reserv” snabbt iväg ur kylen. Jag har gett uppmuntrande tillrop om Sveriges bästa kranvatten åt juniorerna och de har fått nöja sig med det. Ingen har törstat ihjäl.

[tags]planering, nyår, julmatsrester[/tags]