Allmänt

Annandag jul

Som så många andra, hamnade även jag i en sorts julkoma vad gäller bloggande. Jag har haft en lugn och fin jul: mycket mat, en del klappar och mycket vila. (Idag gick jag i morgonrocken till halv 4, ungefär.)

Jag fick vad jag förväntat mig, d v s en supervass kockkniv. Att skära skinka med den är som att skära smör med en varm kniv – den bara glider igenom. *lycklig* Juniorerna har fått de klappar de önskat sig, så julfriden står högt i tak.

En hel del choklad och annat gott har slunkit genom min strupe, tillsammans med ofantliga mängder mat (som det brukar vara under julen). Musten tog slut i ett tidigt skede, mest beroende på att jag gjort en grav missberäkning på hur mycket som skulle gå åt, men det har gått bra ändå.

Ett par mer eller mindre oväntade besök har jag haft, men det var bara roligt! Någonting som fick upp mig från TV-soffan, där jag tillbringat ohälsosamt mycket tid…

Imorgon väntar arbetet igen. Jag har inte sökt någon ledighet under mellandagarna, utan vi får se hur jag gör. Om jag känner för det, kanske jag tar ledigt någon (halv?) dag, annars jobbar jag hela tiden.

[tags]julen 2010[/tags]

2 kommentarer på “Annandag jul”

  1. Tidigare år har jag nästan slitit skinkan i stycken med händerna, för den slöa knivf*n jag använde blev bara slöare ju mer jag försökte vässa den. Inte undra på att juniorerna den här gången propsade på att det skulle vara julklappsutdelning innan jag rörde skinkan… 😉

Kommentarer är stängda.