Allmänt

Julafton

Friden ligger som en tjock filt över Snigelskalet just nu. Bara tomten Snigel är vaken, inte ens katterna rör på sig. TV:n surrar i bakgrunden, medan jag småpysslar med annat.

Trots att jag sköt upp allt så länge jag kunde, blev ändå det mesta – det viktigaste – klart innan gästerna kom. Jag ser fram emot dagens frunch: blöta! Skinkan ugnsstektes igår, griljerades och svalnade (jag provsmakade bara en liiiten skiva) för att sedan paketeras i kylen.

Nu kan jag knappt hålla mig från att ta fram den och sätta igång med frossandet… *tittar på klockan* Det kan ha något att göra med att jag varit uppe & igång sedan tidig morgon, endast berikad med nikotin och koffein. Suget i magen börjar utvecklas till skriande rop.

Jag önskar alla mina läsare en riktigt God Jul, och hoppas att ni tar det lugnt ute i jultrafiken!

[tags]God Jul[/tags]

2 kommentarer på “Julafton”

  1. Sitter och väntar lite på maken och mamma. Har just klätt granen som egentligen är fruktansvärt ful! Men gran ska det vara.
    God Jul Snigel!

    1. God Jul, Asta! 🙂

      Vad roligt att ni kan ta hem lilla mamma en sväng! Min pappa får fira julen på äldreboendet, då ingen av oss ungar har rullstolsramp hemma, men vi turas om att åka dit och hålla julstämningen uppe.

Kommentarer är stängda.