Allmänt, Foto

Fredag, ljuvliga fredag

Tänk så fort veckorna rusar iväg! Det var ju nyss jul-och-nyår-och-allt-som-hör-till – och nu är vi redan i mars!?! Vart tog februari vägen? Nog för att det är en kort månad, men så kort var den väl ändå inte?

Jag hade tjejkväll igår, med min svägerska E. Vi lyckades ”lura” iväg L till farsan, så vi fick sitta ifred och prata tjejsnack om allt och inget. Sådär som det ska vara. Kaffe, katter och kompisar. 😎

Nu är jag i valet och kvalet igen. I slutet av den här månaden har jag bokat tid för klippning och färgning hos frissan, men har ännu inte bestämt mig vilken färg jag ska ha – om jag alls ska färga. Jag har lagt upp alternativen jag funderar över i en röstning i högermarginalen, så där ser ni vad jag kan tänka mig. Rösta gärna! (Läs: Rösta, för f*n!)

Jag lovar att inte anklaga någon av er för ev misslyckat färgval, om jag skulle ångra mig efteråt. Jag kanske inte ens bryr mig om vad ni tycker, utan går helhjärtat in för mitt eget val (om jag lyckats bestämma mig innan frissabesöket). Det kan t o m bli så att frissan kommer med ett förslag jag inte ens tänkt på, som jag slår till på. Vi får se!

imageJag försökte fånga takdropp från rökkuren på bild, men det lyckades inte.

Det märks verkligen att våren har kommit! Dagarna har blivit så otroligt mycket längre, i och med att dagsljuset återvänt. Solen skiner och det droppar från taken – för att inte tala om all snö som rasar ner… Jag har – tack och lov – ingången till huset på gaveln, så jag behöver inte skotta när det rasat från taket, men förra huset vi bodde i gav starka biceps innan våren var över. 😉

Vårkänslorna väller över mig. Ja, alltså – i mitt fall är det lyckan över att kunna vända näsan mot solen utan att den fryser bort, glädjen över att vägar/ gator/ trottoarer snart är befriade från både snö och is, dagsljusets återkomst, fågelkvitter och liknande som kallas vårkänslor.

[tags]fredag, mars, tjejkväll, färga håret, vårkänslor[/tags]

 

2 kommentarer på “Fredag, ljuvliga fredag”

  1. Hej! Hårfärg, det var knepigt n’är jag inte vet hur du ser ut! Men, lite praktiskt tänkt så är det väl bättre att blondera fram mot vår och sommar, väljer du mörkt eller rött så bleks det lättare av solen.
    Själv är jag snart gråhårig, funderar på att klippa mig alldeles kort då skulle det gråa helt ta över, jag gillar nämligen grått!
    Ha nu en skön helg i vårsolen, du får blunda inomhus, det gör jag!

    1. Det är en svår fråga, jag vet, men jag har ju en hel månad (nästan) på mig att bestämma mig, alternativt avboka färgningen och bara ta klippning.

Kommentarer är stängda.