Allmänt, Foto

Härligt!

Äntligen är det måndag igen, så man får gå till jobbet! 😉

Gårdagen tillbringades i mestadels vågrätt läge. Jag parkerade mig framför TV:n och såg INTE Vasaloppet eller annan skidåkning. Istället såg jag de inspelningar jag hade spelat in tidigare under veckan. Det blir en hel del om man samlar på hög, jag har t ex en film jag ännu inte börjat se, från förrförra veckan.

Jag har en av mina nya toppar idag, för att komma in på dagens klädsel. Kom nämligen på att jag måste använda allt nytt jag samlat på mig, som jag tänkt packa inför en kommande resa, så jag hinner tvätta plaggen åtminstone en gång innan jag åker iväg. Om inte annat så för att de flesta plaggen är röda i någon nyans, och det brukar färga av sig. (Idag är jag ceriserosa, med svart kofta över.)

image

(Visst kan jag tvätta kläderna även utan att ha använt dem, men det är inte lika roligt. 😉 Ni ska ändå  slippa fler bilder på min utstyrsel den här veckan, för de toppar jag har väntande på användning ser ut ungefär så här allihop.)

[tags]måndag, inspelningar, dagens klädsel[/tags]