Allmänt

Väderomslag

Det trevliga väder vi tidigare haft, försvann  ungefär när jag stämplade ut från jobbet för att gå hem. Nu är det mörkt, blåsigt och snöstorm. Icke att förglömma de lossbrutna delarna av altanräcket som slår i otakt mot altanen när vinden viner… En kväll som gjord för TV-soffan! 😉

Igår for jag och H efter isvägen till K. Det gäller att passa på medan isvägen är kvar, då jag är exceptionellt dålig på att passa färjans tider (det går alltså färja när inte isen ligger på träsket). Jag hade en Mycket Försenad födelsedagspresent att leverera, men vi är inte så noga. Det är ju bara ett par månader sedan hon fyllde år.

Väl hemma igen passade jag på att sprätta upp det paket jag fått från Bonprix, för att se vad jag egentligen beställt… Jag brukar plocka i och ur saker ur varukorgen under beställningens gång, men jag hade lyckats behålla en handväska jag länge suktat efter! Nu återstår bara att tömma den (stora) väska jag använder i nuläget, för att sortera in de viktigaste sakerna i den nya (mindre) väskan innan jag kan börja använda den.

Det är ju så med väskor: ju större väska, desto mer skrot samlar man i den och släpar omkring på, men de får inte vara för små, heller. Jag provade en gång att köpa en liten s k kuvertväska men den var för liten när jag skulle använda den, eftersom jag behövde både plånboken och cigaretterna, och båda inte rymdes samtidigt. (Hade inga fickor på kläderna den gången, så jag fick ta en större väska.)

[tags]snöstorm, isväg, Bonprix, handväska, kuvertväska[/tags]