Allmänt

Till sist

Jag kunde inte hålla mig längre, utan var tvungen att dammsuga idag, helt enkelt. Det var ett tag sedan sist, så det behövdes verkligen. Tyvärr kommer det inte att synas imorgon, då katterna håller på att släppa vinterpälsen. *suck*

Det största skälet till att jag ville ha dammfritt var min nya dator. Jajamensan, jag har köpt en ny stationär dator – igår! Jag är inte som andra – packar upp mina nyinköp direkt – utan låter den ligga ouppackad  i sin låda tills jag har tid & lust att försöka få igång den. Nu har jag ätit, så det återstår bara att plocka undan den gamla datorn, innan jag sätter igång.

Miss Piggy funkar bra, hon har räddat mig från total abstinens sedan den gamla stationära gav upp andan, men är lite liten att alltid använda. Varför jag köpte en så liten dator var ju för att hon skulle vara behändig att ta med på resor, inte som ständig ersättare för en stor dator.

Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle köpa en stationär eller laptop (i stor storlek) att använda som huvuddator, men jag kör på med det jag är van vid. På det viset får jag det bästa från båda världar! 😉

[tags]dammsugning, vinterpäls, ny dator, Miss Piggy[/tags]

2 kommentarer på “Till sist”

  1. ”Liten dator att ta med på resor”: Aha, se där ett incitament för att inhandla en mini-PC! Det hade jag inte tänkt på. 🙂
    Kram C
    som ALDRIG skulle kunna gå runt och vänta på rätt tillfälle för att installera en ny dator 😉

    1. Det finns ALLTID orsaker till att köpa ”onödiga” grejer. Helt onödig är hon ändå inte. Jag har ju använt Miss Piggy i flera veckor nu, då min gamla Dell from hell gett upp andan.

      Men nu är den nya datorn installerad! Det var bara av ren omsorg jag var tvungen att dammsuga och dammtorka bort drivorna av katthår innan jag packade upp den. 😉

Kommentarer är stängda.