Allmänt, Foto

Söndagsmys

Efter en veckas terrorism (bildbombning vis MMS) gav B slutligen upp och kom hem en sväng. Vi hade en lugn hemmakväll i Snigelskalet, då hon kom ganska sent. Det var TV:n som gällde och lite för mycket lösgodis. 😉 Gamlingen var överlycklig att få sova med henne igen, även om det innebar att jag fick flytta upp och sova i min egen säng istället för på TV-soffan. (J kunde inte komma, då han hade annat för sig den här helgen.)

Idag är det strålande vackert väder, men det luras lite grann. Väl utomhus känner jag kalla vindar – vilket vi slapp igår – så jag håller mig hemma. Däremot har både A och B stuckit iväg med A:s skoter och diverse mat, för de skulle grilla med kompisar. Jag ska njuta av friden genom att klä mig ordentligt och parkera mig på bron med en bok i öronen.

Jag har inte visat mina senaste inköp åt er, så här kommer de:

image

Väskan har jag beställt från Bonprix, sidensjalen har jag köpt i en affär på orten. Jag satte en katt bredvid väskan så ni skulle se storleken bättre – eller också är hon helt enkelt en linslus som bara promenerade in i bilden. Välj själv. 😉

Min diskmaskin, som skymtar i bakgrunden, har repat sig bra efter att jag provade köra igenom den med ett rengöringskit (rengörings-kit, inte rengörings-skit). Förra helgen fastnade den halvvägs igenom programmet och stod bara och gick på tomgång. Nu svischar den igenom programmet utan mankemang, och disken blir gnistrande ren. Diskmasken har ju nästan 18 år på nacken, så det skulle inte förvåna mig om den bryter ihop snart, men den här gången gick den att rädda.

[tags]hemmakväll, skoterutflykt, väska, sidensjal, diskmaskin, rengöring[/tags]