Allmänt

Diskmask

Min gamla diskmaskin luras. Första disken efter rengöringen funkade den som den skulle, nästa disk hakade den upp sig igen. *djup suck* Det är bara att börja kolla efter en ny.

Det är inte lätt att gräva sig igenom djungeln av diskmaskiner. Det finns femtielva modeller av varje märke – vilken ska jag välja? Ska jag välja någon alls? Jag skulle faktiskt kunna handdiska när jag nu är ensam i hushållet, även om det är väldigt bekvämt att ha diskmask – både de gånger vi samlas vid middagsbordet och att samla disk i hela veckan när jag är själv.

Jag ringde för att boka en tid hos veterinären åt madamen, som är tovig i pälsen. Tyvärr hade de ingen tid den här veckan* utan jag får vänta till nästa vecka. Jag har försökt klippa lite själv, men tovorna har blivit för stora och varken hon eller jag har det tålamod som krävs för att klippa manuellt.

[tags]diskmaskin, handdisk, veterinär, raka tovor på katt[/tags]

*) De är bara här på onsdagar, andra dagar måste man åka till veterinärstationen i K.