Allmänt

Halka

Så slog halkan till – till slut! Inte efterlängtad, men väntad… Gården var blank och hal som en såpad grisrygg i morse, så jag bestämde mig för att ta bilen till jobbet (för att hålla mig på benen).

Tack och lov så föll jag inte, men det var verkligen Bambi Snigel på hal is. Speciellt när jag backat ut bilen, kravlat mig ur den till garaget för att dra igen porten – och sedan insåg att jag inte tog mig tillbaka in i bilen igen p g a sluttande gårdsplan… 😉

När jag kom hem igår slängde jag av mig jobbkläderna och tog nattlinne, morgonrock och tofflor med en gång. Ja, vadå? Jag skulle inte utomhus, annat än på bron för att röka någon gång då och då under resten av kvällen, så jag tyckte det var lämplig klädsel. Katterna protesterade inte heller, så jag tog det som ett godkännande.*

Idag får jag muttra åt jobbdatorn igen. Ett av mina program avinstallerar sig själv då och då ❓ och just nu vill det inte samarbeta (låta sig installeras) alls. Tack och lov så måste jag inte använda det programmet precis idag, men det skulle vara skönt att få bort den-arbetsuppgift-jag-behöver-det-till någon gång.**

[tags]halka, morgonrock, datorproblem[/tags]

*) Och så undrar jag varför jag är singel??? :mrgreen:

**) Om ett icke brådskande ärende får ligga tillräckligt länge, så blir det brådskande till slut.