Allmänt

Besudlad

Jag känner mig besudlad. Oskulden är tagen. Mitt hem är inte sportfri zon längre!!!

Eftersom de två norrländska hockeylagen spelar semifinaler mot varandra på en av de få sportkanaler jag har (och hittills inte använt) så var det hockeykväll i min soffgrupp igår. A och L parkerade sig och drog upp volymen på TV:n.

Själv satt jag vid datorn och gjorde färdig* en webbsida (inte min) som jag jobbat med ett tag. Under helgen ska jag ”sjösätta” den på sin domän, då jag har tid att läsa igenom alla instruktioner och har en (förhoppningsvis) mer utvilad hjärna.

[tags]sportfri zon, ishockey, webbsida[/tags]

*) ”Färdig” är kanske inte rätt ord, man blir ju aldrig färdig – det finns alltid något som behöver fixas till, ändras, uppdateras, etc. Men så pass färdig den kan bli i det här skedet.

4 kommentarer på “Besudlad”

  1. Ibland får man göra undantag – tom för sport! Mycket hockey på TV’n här me… ´

    1. Jag som i åratal kämpat för att mitt hem skulle vara sportfri zon! 🙄 Nåja, det kunde ju vara värre…

    1. Är inte Modo ett fotbollslag? 😉

      Jag struntar fullständigt i hockeyn, vilket däremot inte min son gör. Idag har han åkt till L för att se matchen på plats.

Kommentarer är stängda.