Allmänt

Hur kul som helst!

Jag var på fadderträff igår, och det var hur kul som helst! 😆

Den här gången åkte vi till skidcentret, strax utanför samhället, så flyktingarna skulle få åka skidor. A, som håller i träffarna, hade lånat ihop skidor och pjäxor så alla skulle få prova. Vilken succé! Alla åkande ramlade och skrattade och kravlade sig upp igen och fortsatte. Vi trodde aldrig vi skulle få med dem hem igen!

En och annan hann med att fika också, men de flesta fortsatte att åka hela tiden, tills vi skulle tillbaka till civilisationen igen. Vi gjorde en liten omfördelning av vilka som skulle åka i vilken bil, och så körde vi hemåt.

Jag passade på att göra en liten extra utflykt med de som åkte med mig. Ingen av dem hade åkt bil på isen tidigare, så jag körde efter isvägen över träsket fram och tillbaka. Lite synd att det dels var mörkt ute, dels var mycket snö på isen. Det är mer spännande när isen är bar, så man ser det svarta vattnet under och sprickorna som går kors och tvärs.

Alla var nöjda och lyckliga efter en mycket lyckad kväll, och jag kan tro att de har mycket att berätta och beskriva åt dem som inte var med. Få se hur många vi blir nästa gång…? 😉

[tags]fadder, skidor, isväg[/tags]