Allmänt

Tråkiga nyheter

Jag fick tråkiga nyheter idag. (Mer om det – kanske – i någon annans blogg.) 🙁

Den här veckan får jag leva med mitt Dåliga Dottersamvete.

  • Måndag iddes jag inte åka till farsan, eftersom jag visste att syrran med tillbehör varit dit i söndags.
  • Tisdag: infomöte direkt efter jobbet.
  • Onsdag: fadderträff, som jag precis hann äta innan.
  • Idag: fackmöte direkt efter jobbet.

Inte förrän imorgon har jag tid att åka iväg till äldreboendet. Då med en flaska konjak i näven, för sköterskan ringde och meddelade att den var slut. (Han får en liten skvätt konjak varje kväll vid sänggåendet, ”för hjärtat”, enligt doktor B:s rekommendation.)

Jag kan inte åka till farsan för sent. Han går och lägger sig runt femsnåret – ibland ännu tidigare – om han inte har besök. Det betyder alltså inte att han blir tvingad i säng, utan att han ber dem komma och lägga honom för natten. Om jag åker senare än direkt efter jobbet hinner han oftast gå och lägga sig – ibland har han redan somnat när jag kommer dit.

En skoförsäljare var förbi på jobbet under eftermiddagen. Folk flockades i fikarummet, men jag lät bli att kolla på skorna (däremot drack jag kaffe). Jag har infört köpstopp för mig själv. Ska shoppa rejält senare under våren… 😉

[tags]tråkiga nyheter, farsan, konjak, gå och lägga sig tidigt[/tags]

2 kommentarer på “Tråkiga nyheter”

    1. Ungefär lika mycket vettigt blev sagt. 😉 Vi hastade genom mötet för att komma till den hägrande smörgåstårtan. De som inte kom, får skylla sig själva – vi åt upp allt!

Kommentarer är stängda.