Allmänt

Planer

Dags att se över helgplanerna!

Tjaa… Hmmm… Eehhh…. Alltså…

OK, vi säger så här: jag har saker jag VILL göra och saker jag BORDE göra. Jag har till och med ett MÅSTE i högen också.

 • Måste:
  Tvätta! Absolut! Går inte att skjuta upp längre!
 • Borde:
  Dammsuga och skura nere
  Dammsuga på vinden
  Byta i sängarna
  Rensa upp i sovrummet
  Vika tvätt
  Städa källaren
  Rensa under hatthyllan (var kommer alla jackor ifrån???)
  Diska (alternativt plocka i & ur diskmasken och hoppas att den håller en vända till)
  Putsa (åtminstone insidan av) fönstren
  Byta gardiner
  och mycket mycket mera tråkigt…
 • Vill:
  Sova och äta. 😉
  Åka ut med bilen.
  Hälsa på folk.
  Shoppa (lönehelg).
  Annat roligt!

Det blir väl som vanligt – allt jag inte absolut måste göra går att skjuta upp. Jag har faktiskt burit ner tvättkorgen, från sovrummet till källardörren, under veckan. Att den sedan strandade i hallen var beräknat. Om jag kommit ihåg att bära ner den till tvättstugan direkt, så hade jag antagligen glömt bort den totalt, och det kan få katastrofala följder när jag ska till jobbet på måndag och upptäcker att jag inte har några rena kläder.*

[tags]vill, borde, måste[/tags]

*) Att jag har garderober fulla med ingenting-att-ta-på-mig har ingenting, jag upprepar, ingenting med saken att göra… :mrgreen: