Allmänt

Så pass

Jag har kommit så pass långt i mina helgplaner att jag snart har tvättat allt jag släpat ner i källaren. En del är på väg upp till sovrummet också, så jag kanske drabbas av uttråkning (ej att förväxlas med uttorkning) och viker den rena tvätten redan ikväll, bara för att ha något att göra. 😯

Lördagar är det aldrig något sevärt på TV, då de som bestämmer kanalutbudet verkar ha bestämt sig för att alla är ute på krogen istället för framför TV:n. Därför spelar jag in de sevärda programmen under veckan – då kan jag se dem i lugn och ro på lördagkvällarna, utan att missa något annat.

Haha, jag parkerade mig framför datorn för en liten stund sedan, men tidstrollet måste ha varit framme och ställt om min klocka under tiden. Inte kan det ha gått flera timmar redan? Att jag kommer att glömma ställa om klockan inatt är snarare regel än undantag. Ibland är det bara någon enstaka klocka jag missar att ställa om, ibland missar jag tidsomställningen helt.

Jag åkte en akututryckning hem till Byn igår kväll, och blåste på som vanligt på vägen dit. Stannade på ett ställe för att ta mig en rök innan jag kom fram, och höll på att slå ihjäl mig på vägen, när jag klev ut ur bilen. Det var GLASHALT, absolut blankis! Inte undra på att jag känt då och då i kurvorna att bilen sladdat lite grann… När jag senare åkte hemåt, gick det betydligt långsammare, t o m så långsamt att jag började slira mitt i en lååång backe. Jag fastnade tack och lov inte där, utan kunde ta mig hem i god ordning.

Under eftermiddagen har jag försökt få upp en ny sida på nätet. Ju mer jag läser i instruktionerna, desto mer förvirrad blir jag, men jag hoppas jag gjort rätt. Det kommer att ta 24-72 timmar innan jag ser om jag lyckats, så jag ska inte gå in och peta mer där nu. 😉 Jag behöver ju inte skada upplägget innan det ens är klart.

[tags]lördag, helg, tvätt, sommartid, glashalt[/tags]

4 kommentarer på “Så pass”

  1. Du ska gå in på Domains inne på cPanel, sen Addon Domanin och välja i vad katalog du vill ha den nya sidan samt adressen till den på en annan rad. Sen fyller du i samma namnservrar som du har till din egen sida (det är ju servern) där du köpt domännamnet.. Sen kan det ta ett dygn ja. Men det är först därefter du kan installera/nyttja det hela om du nu inte importerar och har dig.

    1. Tack för hjälpen! Allt är på plats nu! 🙂
      (Det var den där väntetiden på ett dygn jag inte ville vänta på….)

Kommentarer är stängda.