Allmänt, Foto

Sommartid

image

Så är klockan ställd om till sommartid, i år igen, men jag har inga sommarkänslor än. Konstigt…?

(Men om du tittar riktigt noga vid garageknuten så ser du att lite grus tittar fram. Tjohoo! Barmark! En remsa på en hel halvmeter!)

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag inför köpstopp. Tjaa… Alltså, jag kunde inte låta bli att beställa från Ellos (igen) men bara ett enda plagg. Och har det minsta lilla passformsfel (eller annat som gör att jag tvekar) så åker plagget direkt tillbaka! Risken är stor för det, för storleken är i minsta laget – hade gärna tagit en storlek större ”för säkerhets skull” men den var slut.

[tags]sommartid, barmark. postorder[/tags]

2 kommentarer på “Sommartid”

    1. Här snöar det inte just nu. Här är det bara kallt. *less kylan*

Kommentarer är stängda.