Allmänt

Ur led är tiden

Vaknade i morse med ett ryck. Klockan var 06:00 och den %¤&# väckaren hade inte ringt (den ska ringa 05:30)! 👿 Däremot satte den igång att ringa kl 06:30, d v s den gick efter vintertid – men den visade ändå att alarmet var ställt på 05:30!?!

Förhoppningsvis ringer den på rätt klockslag imorgon, för när jag stängde av (alltså kopplade bort) alarmet och satte på det igen, så talade telefonen om att alarmet skulle ringa igen om 23 timmar. *hrmpf* Och det där kallas för ”smart” telefon! Tur att jag kan flexa!

Kvällen igår var lång och ljus, men det var aningen mörkare i morse än jag är van vid. Nå, den känslan går snabbt över, för vi närmar oss den ljusaste perioden på året – och det går med raketfart! Få se om jag blir piggare nu när kvällarna blir längre.

Jag har varit ohälsosamt slö under helgen, inte bara på söndag. Visst, jag tvättade i lördags och diskade (körde diskmask) igår, men annars har jag inte gjort många knop. Jag har tagit flera tupplurar, både dag- och kvällstid, men det behövdes nog; jag var ju pigg i morse! 😉

[tags]klocka, väckare, vintertid, sommartid, ljusa kvällar[/tags]