Allmänt, Foto

Lördagsnöje

Marknadslördagen är sommarens stora utekväll, den kvällen då ALLA går ut. Alla utom jag, alltså.

Jag är inget partylejon längre, utan njuter av friden framför TV:n istället (inspelade avsnitt av tidigare säsonger av Morden i Midsomer, med den ”gamle” kommissarie Barnaby* ). Genom myggfönstret hörs då och då musik från någon raggarbil som glider förbi. Det har visst varit bilutställning här idag; det förklarar varför det snurrar runt så många amerikanare ikväll. Att Storgatan är avstängd p g a marknaden gör att trafiken cirkulerar efter bakgatorna (min gata, t ex) istället, men det är bara roligt.

Jag har köpt fyra katter på markanden idag! Två som bara är prydnader, två som är salt- och pepparkar. Prydnaderna ska få bo i något fönster, jag har bara inte bestämt mig för vilket än.

[tags]Morden i Midsomer, katter[/tags]

*) Jag gillar den nye kommissarie Barnaby också, men har inte riktigt vant mig vid honom än.