Allmänt, Foto

Renhållning

image

Undar marknaden har jag inte bara köpt katter. Nej, jag har sett till att köpa ett gäng väldoftande färgglada tvålar också!

En typisk tjejfälla, som jag inte kunde låta bli att stanna vid. Man får en kartong och plockar sedan själv sex olika tvålar, skurna i lagom tårtbitar för att passa i en halvcirkel. Dels tycker jag det är roligt att ha sådant här själv, dels är det en trevlig present att ge bort. (Givetvis hade de kraftig rabatt om man köpte två lådor med tvålar – det var ju marknad – men jag köpte bara en.)

[tags]tvålar[/tags]

2 kommentarer på “Renhållning”

  1. Jag har en förmåga att köpa ”goda” tvålar på Lush när jag väntar på tåget. Sedan lägger jag dem i en skål i badrummet och inbillar mig att det ska kännas lyxigt att ta sig en fin tvål. Detta gör jag om och om igen. Och ändå använder jag aldrig hårda tvålar. Så som du skriver, typisk tjejfälla.

    1. Åååhhh – Lush! *sniffar i luften*

      Jag gillar verkligen tvålar därifrån, och de luktar så gott, men det här var ett klart billigare alternativ. Lush-tvålarna är så dyra att jag knappt näns använda dem när jag väl köpt hem.

Kommentarer är stängda.