Allmänt

Jämmer & pest & elände

Marknaden är över.
Gästerna har åkt.
Semestern är slut.

Så snabbt tiden gick! 😕

Nu ska jag ägna kvällen åt att ha jobbångest inför morgondagen.

Värt att notera: när man har semester första perioden, är det 52 veckor (ett helt år) till nästa sommarsemester. Om man har andra semesterperioden är det 44 veckor… *suckar djupt*

Nåja, vi har ju ändå haft bra väder. Även jag – som oftast sitter i skuggan – har fått lite färg. De korta över-dagen-resor jag tänkt göra i sommar har däremot inte blivit av. Jag har varit till L en gång och till K en gång.

IKEA har jag inte alls varit till, men det är mera en höstgrej. När mörkret börjar komma tillbaka och man upptäcker att några nya filtar, kuddar och lampor skulle kunna piffa upp tillvaron. För att inte tala om ljus, ljuslyktor och ljusstakar… 😉

[tags]åter till jobbet[/tags]

2 kommentarer på “Jämmer & pest & elände”

  1. En normal arbetsvecka har du fritid 76,2 % (kvällar, nätter, helg). Att ha semester är alltså inte så mycket mer ledighet. Känns det inte genast lite bättre? :mrgreen:

    1. Tack, vilken bra idé! Om jag sover på jobbet, så tjänar jag alltså in ledig tid att använda hemma! 😆

Kommentarer är stängda.