Allmänt

Ringrostig

Första arbetsdagen efter semestern. Ringrosten slår ut i full blom. Jag försöker, men får ingenting gjort – så känns det, i alla fall.

Jag har faktiskt hunnit planera dagens middag, men det har jag gjort redan under helgen. Det blir en rätt jag inte hann göra medan gästerna var kvar: köttfärslåda. Behöver bara köpa köttfärs, allt annat har jag redan hemma.

Vad jag saknar just nu är något läsbart till ljugarbänken. Om kvällarna blir fina är det väldigt skönt att sitta där ute, och låta myggen gnaga runt fotlederna, medan jag läser något spännande. Om kvällarna blir mindre fina är min soffa perfekt att läsa på – om jag inte fastnar i något intressant program på TV, förstås.

Jag ska i vilket fall som helst åka och handla efter jobbet, och tänkte då kolla i (det magra) utbudet av pocketböcker. Eftersom jag är en riktig läslus, så har jag redan läst allt läsvärt i pocketstället och får nu börja gräva bland de mindre intressanta böckerna för att hitta något jag vill ha.

Innan jag handlar ska jag åka över till farsan, som fått klara sig utan min närvaro senaste veckan. Jag har dels inte haft tid, dels haft bilen inparkerad i garaget. I morse åkte jag förbi macken och köpte snus, så när jag stämplar ut för dagen kan jag åka direkt till honom, utan onödiga stopp efter vägen. 😉

[tags]ringrostig, köttfärslåda, pocketböcker, snus[/tags]