Allmänt

Tankenötter

Jag har ett par tankenötter att knäcka. De är privata, och det är andra personer än jag inblandade, så jag går inte närmare in på dem här och nu. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

Det är dags att rensa ur min garderob. Jag skulle ju göra det under semestern, men… Tja, ni ser ju – inte förrän nu kommer jag igång med utrensningen. Jag får skylla det på det alldeles för varma vädret, som hållit mig borta från sysslorna jag planerat till semestern. (Det är fortfarande varmt, men inte lika mycket.)

Det är samma visa varje år. Jag sparar ihop saker som ska göras under de veckor jag är ledig, och hips vips är jag tillbaka på jobbet igen och undrar vart tiden tog vägen. Eftersom en hel del av det jag tänkt göra fortfarande är ogjort, så får jag sätta igång med det nu – efter semestern – istället. Det går bra, då jag bor kvar på samma ställe hela tiden. Det skulle vara mycket tjorvigare om jag var tvungen att pendla till någon sommarstuga för att göra saker där.

Hos syrran fyller det på med folk den här veckan. Hennes B fyller jämnt under nästa vecka, så alla ungar med tillbehör kommer hem till dem nu. Jag ska också dit, eventuellt i sällskap med A, på lördag – för att ha The Lasagna War… *moahahahaha* :mrgreen:

[tags]garderobsrensning, semesterplaner, lasagne[/tags]

2 kommentarer på “Tankenötter”

  1. det där med att rensa garderob gör jag vartefter. Jag har en sopsäck bredvid garderoben och varje gång jag får tag i ett plagg som inte passar eller som jag vet att jag inte gillar så åker det ner i säcken. När säcken blir full ställer jag dit en ny. Det är faktiskt inte så dumt.

    1. Jag har en sopsäck bredvid sängen (garderoberna är i sovrummet) men just nu behöver jag rensa ut ”gammalt” för att få plats med allt ”nytt” jag köpte i USA.

      Det uppstod ett visst överskott av kläder, jämfört med den plats jag har att tillgå, då jag shoppade så mycket på en gång. Annars brukar jag byta ut ett plagg eller två då och då.

Kommentarer är stängda.