Allmänt, Foto

Middag

image

Nu lagar jag middag. Till imorgon (eller idag, då klockan hunnit passera midnatt). Det gäller att vara ute i god tid. 😉

Det blir älggryta, som jag bjudit in A att komma och äta med mig. Han borde ju få smaka älgen – det är ju trots allt han som skjutit den och kommit hem med köttet. Att hans egen frys var alldeles för liten för att få plats med allt kött, så han var tvungen att lagra det i min frysbox, var bara en bonus. För mig. :mrgreen:

Och varför lagar jag mat mitt i natten? Jo, jag tog mig en rejäl tupplur tidigare ikväll, så nu är jag pigg och behöver något att göra. Dessutom tar det tid att laga gryta från scratch. Mycket som ska skalas, hackas och fräsas. Lika bra att göra det nu, istället för efter jobbet när jag håller på att förgås av hunger.

[tags]middag, älggryta, tupplur[/tags]