Allmänt

Haha

Ojdå, ”jag skulle bara” – och helt plötsligt är klockan 23! Tänk så fort tiden går när man har roligt…! 😉

Det var inte riktigt planen för kvällen; den gick snarare ut på att jag skulle gå och lägga mig i rimlig tid. Nu har jag fortfarande inte diskat, eller ens hämtat upp älgköttet (som jag ska tillaga imorgon) från frysen. Ingen säng på ännu en stund, alltså.

Regnet smattrar mot rutorna och jag har två katter ute. De kommer att vara jättesura (i ordets båda bemärkelser) när jag släpper in dem, så jag låter dem sitta ute i regnet och blåsten en liten stund till. 😈 Jag kommer ändå att få minst en blöt katt med mig i sängen…

Det har verkligen blivit höst – eller känns det så för att det är mulet? Ikväll har jag faktiskt tänt lamporna, lite sporadiskt (där jag råkat passera), för första gången på länge. Det, i sin tur, gör att det verkar vara ännu mörkare utomhus. Jisses! Sommaren kan inte vara över redan??? *van vid ljusa sommarnätter* Nu måste jag snart plocka fram fönsterlamporna igen.

Jag är helt utom mig! Vet inte vad jag ska ta mig till!?! Precis när jag vant mig vid att se Bones kl 20 på 8:an, har de bytt ut den serien mot Navy CIS – hemskt, eller hur? 🙁 Hur ska jag nu få kvällarna att gå? (Nej, jag tänker inte vika tvätt. Inte mer än en kväll, i alla fall.)

[tags]disk, älgkött, regn, höst, Bones, Navy CIS[/tags]

2 kommentarer på “Haha”

    1. Samtidigt kan det vara bra att inte vara uppbunden varje vardagkväll mellan kl 20-21. Det beror på hur man ser det.

Kommentarer är stängda.