Allmänt, Foto, YouTube

Tom Jones

Idag gör jag inte många knop. Inte syrran eller svägerskan heller. Vi var och såg Tom JonesKalaset igår!!! 😆

Tyvärr har jag bara en bunt dassiga mobilkamerabilder (”någon” sätter fingeravtryck på linsen till min mobilkamera…) från kvällen, men oj vad det var värt pengarna! Han må vara över 70 bast, men än är det krut i gubben. 😉 Och han har fortfarande den fantastiska Rösten, glimten i ögat och publikkontakten. (Det här lever vi länge på, H och E och jag!)

Vi ställde oss långt fram – inte för nära, men med bra utsikt – redan en timme innan musiken drog igång. Det var bra att vara ute i god tid, för det blev väldigt trångt där framme allt eftersom tiden gick, och när gitarristen klev fram på scenen och drog igång öppningsriffet var det knökfullt på hela området.

När allt var över och vi vände oss om för att gå mot utgången, såg vi hur stor publik som stått bakom oss: folk så långt ögat kunde se. Färden hemåt gick på små rosa moln, ungefär, med lämplig skiva i stereon… 😉

UPDATE
Jag slänger in den här filmsnutten också, från en tidigare spelning under veckan som gått.

[tags]Tom Jones, Delilah, Luleåkalaset[/tags]