Allmänt

Nyheter

Det börjar vara dags för en resa till IKEA snart igen… Jag börjar vara sugen och det är diverse nyheter på gång: en del saker i sortimentet verkar försvinna och annat kommer in istället. Deras webb är full av nyheter (även om det – som vanligt – är många dubbel- eller trippelexponeringar av nya varor)!!!

Av någon konstig anledning hittar jag alltid något på IKEA, oavsett om jag skrivit upp det på shoppinglistan eller inte. (Det är inte alltid jag har shoppinglista med mig, en del besök är helt oplanerade.) Den här gången ska jag inte köpa fler handdukar, i alla fall! *fingrarna i kors bakom ryggen* 😉

Nya idéer har kläckts när jag studerade diverse inredningstidningar hos syrran i somras. Samtidigt börjar det bli svalare och mörkare på kvällarna, så man kan fortsätta sin ”cocooning” och plocka fram ljuslyktor, filtar, etc, för att nå maximal avslappning framför TV:n.

Jag har dock andra planer för den här helgen, men ge mig en eller ett par veckor till så står jag startklar vid bilen med IKEA-listan i högsta hugg! 😉

[tags]IKEA, shoppinglista, cocooning[/tags]

4 kommentarer på “Nyheter”

  1. Då bor du långt ifrån mig för här är det 26 grader just nu. 😯
    Hade du bott nära så kunde du kommit förbi här på väg till IKEA och hjälpt mig hälla bensin i klipparen… 😉

    1. Bara om du lovar att jag slipper klippa så häller jag gärna! 😆

      Idag har vi hyfsat varmt i solen, men direkt kallt i skuggan. Säsongens första kofta har tagits fram… 🙁

  2. Följde din länk till IKEA-nyheter, hittade direkt en stegpall jag vill köpa! Dock fanns den inte på varuhuset ännu. Men den kommer väl in. Man ska inte förleda sin nästa på det där viset.

Kommentarer är stängda.