Allmänt

Skillnad

Hoppsan! 😥

Det blev snabbt höst; temperaturmässigt i alla fall. Igår vid den här tiden var det 25 grader i skuggan, idag är det 15… Dessutom blåser det, så myggfönstren i köket och vardagsrummet är nu urplockade – kanske för säsongen? Jag blev less att se gardinerna fladdra i vinden, för att inte tala om hur blåsten/korsdraget lockade fram allt katthår som gömt sig under möblerna.

Nu måste jag verkligen ta mig i kragen, och gå igenom garderoben. Tvätten är fortfarande ovikt, för att inte tala om allt som är otvättat, och jag drabbades av ingenting-att-ha-på-mig-syndromet när det nu verkar bli kallare. Jag har kläder, inget tvivel om den saken, men jag minns helt enkelt inte vad jag har. De ”varma” kläderna (långbent & långärmat) har stått i skymundan länge. Ryms jag i jeansen, över huvud taget, efter sommarens frossande (och kjolar med resårmidja)? 😳

OK, jag kanske inte behöver börja plocka fram ylletröjorna redan idag, men kontrasten var verkligen slående. Igår höll jag på att smälta bort när jag kom hem efter jobbet, idag fick jag nästan ta kofta på mig när jag åt middag… Men det är skönt att det blivit svalare – faktiskt! Nu är det läge för att bläddra igenom höstens kataloger – men inte förrän efter garderobsrensningen! 😉

[tags]varmare kläder, rensa garderoben[/tags]