Allmänt, Dagens outfit, Foto

Lättsamt

image

Idag får ni lite lättsam underhållning av mig. Se så snyggt mina händer speglar sig i jobbets kaffemaskin! 😉 Dagens tredje jobbkaffe; runt halvelva brukar jag hämta en påtår att dricka på kontoret.

image

Dagens kaffemugg är blå- och grönrandig, inte orange. Inte så viktigt vetande, kanske, men nu vet ni det i alla fall. 😉

image

Tre sketna pepparkakor kvar i burken. Jag slår till och tar alla tre (när ingen ser mig). Det finns ändå pepparkakor så det räcker åt alla – vi har tre oöppnade burkar kvar…

image

Dagens outfit är en förlängning av den jag tidigare haft under veckan – och helgen… Nyårsafton användes klänningen som klänning, med svarta leggings och tillhörande svart bolero. Måndag + tisdag har den använts som tunika med långärmad vit t-shirt under, till jeans, och nu har t-shirten åkt i tvätten och koftan istället kommit på. Aj löv dis dress, aj do! 🙂

[tags]kaffe, pepparkakor, dagens outfit[/tags]

2 kommentarer på “Lättsamt”

  1. Pepparkakor blir man snäll av. Därför äter jag många. Men nu har jag slut, jag bakar själv väldigt goda och peppriga kakor.
    Nu är det 11 månader tills nästa pepparkaka intages. Åtminstone hembakta, köpta går alldeles utmärkt lätt ner de också. 😉

    Jag har också favvodressen på just nu. En lång svart tunika över svarta strumpbyxor/tajts och en lång lång grå kofta till det. Jo, ett par långa svartvita sockar också, uppdragna till knäna. Snyggt och skönt.

    1. Hemmadressen är – just nu – ett par rutiga (!) pyjamasbrallor (!!!) och svart t-shirt. Inget jag direkt går och handlar i, men hemma bland katthåren duger det bra.

      Jag får behärska mig vad gäller pepparkakor, risken finns att jag blir mesig. 😉

Kommentarer är stängda.