Allmänt, Foto

Smoothie

image

Det har snöat idag. Vi har nog fått ca 5 cm lätt snö. Därför bestämde jag mig för att skotta gården, samtidigt som jag hörde på boken. Det var inte tungt, men jag var ändå genomsvettig när jag kom in. Jag har ju absolut ingen kondition, men det var skönt att röra på sig lite grann – utomhus, dessutom.

Jag bestämde mig för att belöna mig med en smoothie innan jag sätter igång med disken. Det gäller att hitta användningsområden för min nya mixerstav, och att göra smoothies är en smaskens hobby. 😉 (Jag kan ju ha tappat några kalorier medan jag skottade bort snön. De måste ersättas snarast möjligt, så jag uppnår jämvikt i kropp och sinne.)

[tags]skotta snö, smoothie[/tags]

2 kommentarer på “Smoothie”

  1. Jag gillar också smoothies. Fast jag måste köra med soyamjölk och soyaglass. Men med hallon blir det riktigt gott. Önskar jag kunde köra med vanlig mjölk och liknande produkter men det går ju inte.
    Gott är det då.

    1. I just den här hade jag vaniljyoghurt, björnbär och en konserverad persikohalva.

Kommentarer är stängda.