Allmänt, Foto

Ny bil

image

Ja, inte jag, utan syrran (med tillhörande make) har slagit till och köpt sig en sprillans ny bil – igen!

Nu var de ute och ”finkörde”, så som man vill göra med en ny bil: känna på nybilsdoften, ställa in sätena, testa alla knappar på instrumentbrädan… 🙂

Jag vet inte mer om den, än att den är en Opel (inte så svårt att lista ut) och nu vet jag också att den är grön. Vi hade lite olika (…oaptitliga…) varianter på vad vi kallade just den där gröna färgen, men den heter något helt annat i pappren. De som döper bilfärgernas nyanser brukar ha rätt livlig fantasi.

[tags]ny bil[/tags]

4 kommentarer på “Ny bil”

  1. Egentligen var bilen en liten aning gulare i nyansen, men bilden blev inte bra.

   Färgen heter – enligt Opels sida – Silky Shadow. 😯 Livlig fantasi var det, ja. 🙄

 1. Ganska ovanlig bilfärg det där tycker jag 😆 Det var länge sedan jag satt i en sprillans bil, någon gång i början av nittiotalet tror jag bestämt. En Audi Qattro, värstingbil hade min dåvarande make köpt. Sedan var vi tvungna att dra till Tyskland för att han skulle få gasa på på Autobahn…
  Ja som du förstår är vi inte längre gifta, hihi
  Kram

  1. Det är ju det ”felet” med snabba bilar: det kan vara svårt att hålla fartgränserna. (Men nog önskar jag mig ändå en Lamborghini. Bara för att. Den kan ju användas som trädgårdsprydnad. :mrgreen: )

Kommentarer är stängda.