Allmänt, Foto

Yii-haa!

image

Så här mysigt såg det ut efter gatan när jag kom hem från jobbet. Jodå, de där spåren som ser ut att gå tvärs över gatan, på andra sidan vägen, är mina. Där fastnade jag…

Jag gungade loss bilen och körde rakt fram istället. Vände på en (uppskottad) parkering en bit bort, och tog sats åt andra hållet. Då gick det bättre, så jag slapp in på gården till slut. A kom förbi och hånade mig (note to self: koppla ur antispinn nästa gång) innan han drog vidare.

Självklart kom en traktor senare förbi och plogade bort moset från gatan. Rakt upp på min – och andras – infart. *djup suck* Det var bara att gå ut och skotta bort snömoset, då det håller på att bli kallare igen. En meterhög och -tjock frusen isvall går inte att få bort.

Men det är goda nyheter, att våren är på väg! Ännu dröjer det länge, men snart får jag gnälla över gräsklippningen igen! 😆

(För övrigt är det skitkul att sladda runt i slafsigt snömos! Jag kände hur ögonen glänste och kinderna blev rosiga av iver när jag tryckte ner gaspedalen lite extra för att ta mig igenom snövallarna, som sprutade åt alla håll runt bilen.) (Var inte oroliga, jag gjorde det bara när inga andra bilar eller fotgängare var i närheten.)

[tags]snömos, oplogade gator[/tags]

5 kommentarer på “Yii-haa!”

    1. Och nu (tidigt på morgonen nästa dag) snöar det igen. Bara så du vet. 😉

  1. I onsdags hängde jag in vinterjackan i garderoben, och tog fram sommarjackan. Samma sak hände med skorna. På jobbet får jag sitta med öppet fönster eftersom jag får värmeslag av att ha tunna sjukhuskläder. Alltså, här är faktiskt +6 grader nu! Snödroppar har jag sett, krokusar har jag hört ryktas om. Sälgen börjar skifta i färg. Alltså, här är faktiskt +6 grader nu!

      1. Vi hade faktiskt plusgrader igår, men just nu (kl 06:15 nästa dag) är det -1,7 och snöfall.

        Sommarjackan är långt borta, men katterna har hittat fjolårsgräs )som tinat fram bredvid husgrunden) som de kan tugga i sig innan de kommer in och kräks upp det på mattan. Våren ÄR på väg! 😉

Kommentarer är stängda.