Allmänt, Foto

Lyckad shopping

image

Jag måste säga att gårdagens shoppingrunda blev mycket lyckad, trots min skrala kassa och lite ont om tid. Först provade jag skor, då det är läge för nytt på fötterna så snart det blir barmark på gator/trottoarer. Till råga på allt var de på rea – tänka sig! 🙂

På Indiska ropade en liten, gul (!) väska på mig, förutom den flätade korgen jag inte visste att jag behövde innan jag såg den. Att jag dessutom ”råkade” köpa ett läppstift* – because I’m worth it – var bara kronan på verket.

[tags]shopping, skor, väska, korg, läppstift[/tags]

*) Ännu ett läppstift att lägga till samlingarna, tillsammans med alla de andra jag inte heller använder. Ibland kan jag bara inte låta bli.

4 kommentarer på “Lyckad shopping”

  1. Bra jobbat! Jag har sett den väskan i någon tidning i vår. Så en så’n måste man ha!
    Själv behöver jag ett nytt läppglans – de gamla har troligtvis torkat. Jag använder dem aldrig!

    1. Ja, nya skor (för träning) har du ju redan. Bara väskan och läppjoxet kvar att köpa! :mrgreen:

  2. Själv gick jag in på Indiska och kom ut med en klänning. För 250 kr!Begriper inte hur det kan vara så billigt!

    1. Jag kan aldrig komma ut tomhänt från Indiska, det är något med den affären som lockar fram köplusten i mig. Om inte annat så klämmer jag in ännu en ljusykta i samlingarna… 😉

Kommentarer är stängda.