Allmänt, Foto

Morgonrutin

image

Det hjälps inte. Även om jag försover mig, så måste jag ha mitt morgonkaffe för att bli människa. Gärna framför morgonnyheterna på TV, för att göra stunden komplett.

Idag kom jag ihåg – trots försovningen – att ta med matlåda till jobbet, så då har jag inte lunchat på grillen EN av dagarna den här veckan, i alla fall. En liten, men välkommen, bättring. Jag går stora omvägar runt vågen sedan grillen öppnat igen.* 🙄

Dagens väder är kallblåsigt med små snökorn som känns som nålstick mot huden. Nå, det är bara att härda ut. Vädret blir inte bättre bara för att jag gnäller. 😉

Jag kämpar med nygamla arbetsuppgifter igen. Det var ett tag sedan jag höll på med dem, så det känns som att lära sig på nytt, ungefär. Tiden går fort när man har roligt, eller är väldigt upptagen, så dagarna rusar iväg. Jag har bara tisdag idag, även om jag vet att det är onsdag. Det känns ändå som tisdag. 🙄

[tags]försovning, morgonkaffe, matlåda, dagvild[/tags]

*) Det kanske skulle vara bättre för mig att gå stora omvägar runt grillen istället? 😉