Foto, Katter

Liten hjälpreda

Snabbdisk

Snäll flicka hjälper mamma med disken. 😉

En bild jag verkligen ville visa er, men tyvärr aldrig hann ta, var synen som mötte mig i förrgår när jag kom hem från jobbet.

Jag såg froppisen sitta i köksfönstret och spana (som vanligt) när jag kom hem och körde in i garaget. Gick till postlådan och tog in dagens post. När jag går uppför bron hör jag ett rasslande ljud. I dörrfönstret ser jag två framtassar och övre delen av ett kattansikte – hon hade hoppat mot rutan och klängde sig fast! Inte nog med det; hon hängde kvar ett ögonblick och dinglade när jag öppnade dörren…

Froppisen hade ju saknat mig! 😆

Viktigt vetande: hon äter INTE Mums-Mums, även om hon tigger sig blå för att få en smakbit. Smakbiten luktar hon bara på, för att sedan åter kasta sig över Mums-Mumset jag håller i handen. Knäppa katt, som äter all annan choklad?!? (Och allt möjligt annat jag provat ge henne…)

[tags]katter, disk, dörren, efterlängtad, Mums-Mums[/tags]