Allmänt, Foto

Gooodis

Lösgodis

Ett fruktansvärt sötsug slog klorna i mig en dag efter lunch. Jag blev ”tvungen” att åka förbi affären och impulsköpa lite lösgodis.* Bestämde mig för att jag bara skulle köpa de sorter jag tidigare inte provat – men det slank även ned en massa beprövade sorter i påsen. *harkel*

Och trots ett minimum av choklad har jag ändå fått finnar på hakan… 🙄

[tags]lösgodis, choklad, finnar[/tags]

*) Jodå, det var någon som tvingade dit mig, jag lovar! 😉 (Antagligen samma Någon som ska sätta upp gardinerna i korridoren…)

4 kommentarer på “Gooodis”

  1. Kul att du frågar! Det gick alldeles utmärkt!

   Jag fuktade handdukarna där det var fläckar av hårfärg, gned galltvålen där det var blött, gnuggade handduk mellan fingrarna så det blev lite lödder och körde sen ett vanligt tvättprogram, med både tvätt- o sköljmedel. Borta! 😯 Som ett trolleri!

 1. Har ”Någon” tvingat dig upp på promenadbandet också? 😉

  Jag kommer att skicka en låååång önskelista på saker som jag vill att ni köper med hem från
  Marshalls… (Jag får väl bekosta en extra väska…)
  Så , se så! Upp på bandet!

  1. Åhvadduärjobbig! 😉

   Min son frågar också jämt om jag använder bandet – men det gör jag faktiskt! Kanske inte så långa stunder så här i början, men det tar sig… Jag måste ju orka genom all the malls along the way. 😉

Kommentarer är stängda.