Allmänt, Foto

Ny väska

Handväska

Jag passade på att stoppa in en handväska i beställningen från Bonprix då jag ändå lade in en beställning. ”Som av en händelse”, ungefär… 😉

Nu ser den väldigt randig ut på bilden, men det är den inte i verkligheten. Däremot är den snäppet rymligare än den väska jag använde tidigare, som var liiite för trång när jag skulle klämma ner en A5-kalender också, förutom allt annat skrot jag släpar omkring på.*

Det var även med en axelrem till den nya väskan, men den har jag inte ens provat. Jag lade den bara åt sidan. Just nu är jag nöjd med att bära väskan i handen, men jag kanske provar axelremmen senare. Det är viktigt att remmen är tillräckligt lång för att ha väskan utanpå en bylsig vinterjacka, annars använder jag den (remmen) aldrig. Alternativt kan den gå att använda till sommaren. Vi får väl se.

[tags]handväska[/tags]

*) Egentligen har både den tidigare och den nya väskan samma rymd, men den tidigare var mer långsmal i modellen och inte lika vid/bred/djup.

4 kommentarer på “Ny väska”

  1. Hur många väskor HAR du egentligen?? Eller: Hur många garderober behöver du för att gömma alla väskor du inte använder???? 🙂

    1. Jag gör tvärtom – har satt krokar på en vägg där jag hänger upp alla mina handväskor så de syns ordentligt!

    1. Det är så lätt att fylla varukorgen och ”råka” klicka på Köp-knappen… 😉

Kommentarer är stängda.