Allmänt, Foto

Upplysning

Sopar av bilen

Hann inte visa hur h*n använder piassavakvasten för att sopa av snön från bilen.

Idag snöar det. Ordentligt. Barasånivet.

Jag jobbar med prio-2-högen idag, för att hinna tömma den lite innan det fyller på prio-1-högen igen. Visst har jag några eftersläntrare i den men de får vänta tills jag tar tag i andra prio-ettor. Om prio-tvårorna får vänta för länge blir de också prio-ettor, och så kan vi inte ha det, eller hur? 😉

Dagens middag kommer att bli palt. Hemkokt palt. Hoppas bara jag minns hur man gör – det är l-ä-n-g-e sedan jag kokade palt senast. Jag vet i alla fall att jag INTE ska sätta i någon jäst. 😆

Jag drömde förresten en jättekonstig dröm inatt, att jag blev rånad av skickliga ficktjuvar i Rumänien. Rumänien, av alla ställen??? Jag har aldrig varit dit, och har inga planer på det heller, så jag vet inte var jag fick det ifrån. 😯

[tags]snö, prioriteringar, palt, dröm[/tags]