Allmänt, Foto

Sjukbesök

image

Inte min bil, den råkade bara stå ivägen när jag tog bilden.

Jag hann med ett sjukbesök under helgen som gått. Sjukhuset är inte roligare på kvällen än på dagen, jag lovar. 🙁

Enda ljuspunkten Två ljuspunkter i mörkret var 1) den spännande boken jag hade att lyssna på under vägen dit, och 2) att jag hade så totalt fel på alla mina gissningar om vilka artister/grupper som fanns på blandskivan* jag hade i bilen och spelade på hög volym under vägen hem… (Skivan var inte min, ska tilläggas.)

Ibland hjälper det lite, att rocka röven av sig. 😉

UPDATE
Jag orkar inte tänka ut en hel matsedel för den här veckan. Någonting kommer att ätas, men jag vet inte vad eller när eller hur. Ett hett tips är te&smörgås alternativt fil&flingor. Allt annat känns som överkurs, i alla fall idag.

[tags]sjukhus, Återvändaren, Buthler & Öhrlund, rockmusik[/tags]

*) När jag var ung yngre spelade man alltid in ”blandband” till bilens kassettbandspelare. Numera bränner man ”blandskivor” i CD-format (om ens bilstereo inte har USB-uttag till en minnespinne fulladdad med musik).

6 kommentarer på “Sjukbesök”

 1. …eller så lyssnar man på Hits for Kids volym femtielva med ”Gagnam style” tills
  öronen blöder…

  1. Haha! Jag minns de ljuva åren då det spelades Smurfhits i min bil, för att inte tala om Santa Cats: jullåtar som jamades fram. Olidligt, jag lovar! 😀

 2. CD? Vi har inte ens en CD-spelare längre. Kopplar in telefonen i bilen och kör helt enkelt en mix av allting man har. Typ. Inte via USB dock utan via hörlursurtaget.

  1. Se där! Ännu ett sätt att lyssna på musik i bilen!

   Jag håller min mobil musikfri (förutom låten jag har som ringsignal) så det går bort. För tillfället – jag kanske ändrar mig någon gång.

   1. Jag har skaffat mig ett jättelikt minneskort. Innehållsmässigt inte till ytan. Där har jag musik, filmer, bilder, ljudböcker och annat sånt som man kan få akut behov av.

    1. OK, jag har inget extra minneskort i min mobil – än – men tack för tipset! 🙂

Kommentarer är stängda.