Allmänt

Tävling

Jag har redan före påsk haft ont på höger sida av bröstkorgen. En väldigt ytlig smärta, nästan så jag väntat mig att se ett blåmärke – men det syns inget där. Jag bestämde mig snabbt för att det är en muskelsträckning, så jag har nu knaprat Ipren några dagar.

I morse hostade jag till – och trodde bröstkorgen sprack! Helvete vad ont det tog! 😯 Jag kunde knappt klä på mig och rör mig med största försiktighet efter det, för jag känner av det onda så fort jag rör mig, skrattar eller andas djupt. Nu har jag ringt och – halleluja! – fått en läkartid lite senare under förmiddagen, så vi på jobbet får veta vem som har rätt.

Har rätt? Jo, jag hävdar fortfarande att det är en muskelsträckning medan alla andra tror besvären kommer från ett revben. Nu ska vi (kanske?) få visshet! 😉

UPDATE
För att ni ska slippa sväva i ovisshet över vem som hade rätt, så var det JAG!!! Det var ”bara” en muskelsträckning! 😎

[tags]muskelsträckning, revben[/tags]

2 kommentarer på “Tävling”

  1. Är det en arbetsskada av att ha hängt tvätt? Vem kunde tro att det var så invalidiserande, skadligt och hemskt?! 😯

    1. Njaeh, jag tror inte tvätten har något att göra med sträckningen.

      Snarare är det en snabb, oväntad rörelse som ställt till det. Typ att jag slängt upp armen för att inte få en tung kartong i skallen från en hög hylla, eller parering av halka på isfläck. Något i den stilen.

      Det tar ju ett par dagar innan det börjar ta ont, så vid det laget har jag glömt vad jag gjort. Guldfiskminne. 😉

Kommentarer är stängda.