Allmänt, Foto

Sysselsatt

Torkvinda

Jag provade den nya torkvindan idag, och den höll för trycket. Tyvärr blåste det inte så mycket som jag hade önskat, men tvätten blev torr ändå. Jag hade gärna sett lite stormigare vindar, för att kolla om torkvindan skulle vicka omkull (d v s om jordankaret är tillräckligt förankrat i marken), men det kommer fler tvättar innan sommaren är över.

Biltvätt

B kom hem en snabbis, bara några timmar, för att A skulle tvätta hennes bil. Jo, det är sant! Han har rengjort den både in- och utvändigt, så den kommande bebisen inte ska bli smutsig på väg hem från BB. Dessutom ville hon träffa kompisar och äta mammas mat, medan J stannade hemma och lade in det nya klickgolvet i lägenheten. Nu ser B ut som att hon svalt en stor vattenmelon utan att tugga, och kulan är stenhård. Hon går inte längre, hon vaggar fram, och det är en upplevelse att se henne ta på sig skorna. :mrgreen:

Madamen

Madamen gillar att vila på altanen. Hennes päls ser förskräcklig ut så här på sommaren, då den tunnas ut väldigt mycket. Roligast är när det regnar, för då blir hon alldeles uppfluffad igen. Underhåren krusar sig så hon blir som en bomullstuss i fuktigt väder. 😉

[tags]torkvinda, biltvätt, kattpäls[/tags]