Allmänt, Foto

Snart

image

Snart i en MP3-spelare nära mig… *he he*

Jag rippade skivorna till MP3-filer igår, så nu kan jag börja lyssna på den senaste (sista?) (inga spoilers, tack!) boken om psykopaten Silfverbielke. Samtidigt passade jag på att försöka uppdatera mitt bloggverktyg (WordPress) igen, men det gick inte så bra. Jag ser att samma fel som jag retat mig på är kvar, men det är bakom kulisserna och inget ni märker av. Jag får försöka igen en annan gång när jag har tid och tålamod att börja gräva bland filerna. 🙄

Annars har helgen varit lugn och stillsam. Jag har kört avslappningsövningar framför TV:n 😉 och knappt ens lagat mat. Igår glömde jag faktiskt att äta middag 😯 men kom till slut ihåg det, eftersom magen knorrade så förskräckligt när jag skulle sova.

Veckorna rusar iväg, och nu börjar det vara dags att söka fram alla några av mina ljuslyktor. Det blir faktiskt mörkare på kvällarna även om jag inte vill kalla det ”mörkt” redan. Jag har – igår – plockat ur myggfönstren på nedre plan, då det annars blir både kallt och fuktigt inomhus under natten. Det märks framför allt på köksbordet, där mina underarmar klibbar fast varje morgon. :mrgreen:

UPDATE
Jag har försökt sno ihop en matsedel för veckan. Det kan bli (läs: kommer säkert att bli) ändringar, då jag ev får hem B och barnbarnet en dag eller två! Ja, vi får se hur det utvecklar sig, men hon är grymt sugen att komma på besök. Om det blir denna vecka, eller senare, återstår att se.

[tags]ljudbok, uppdatering, avslappning, ljuslyktor, matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Snart”

  1. Är den bra den serien? ”Sträcklyssnade” på serien om avdelning Q och längtar lite efter någon annan serie att göra så med.

    1. Åååhhh, alla älskar att hata psykopaten Silfverbielke! 😎 Väl värt att lyssna på!

      Den första boken där han dyker upp är ”En nästan vanlig man”. Författarna har skrivit andra böcker (med samma kommissarie, men utan Silfverbielke) mellan varven, så man får kolla baksidestexterna.

      Jag tror nästa heter ”Grannen”, sedan ”Återvändaren” och nu senast ”Uppgörelsen”… Nu har jag börjat lyssna på den, och kan knappt bärga mig tills jag kommer hem och kan fortsätta med boken!

Kommentarer är stängda.