Allmänt, Foto

Måndag

Köket

Måndagsmys vid diskbänken…

Så var helgen över och förbi – och det gick fort, trots att tiden kändes oändlig medan datorn tuggade sig igenom de filer som behövde sparas under uppdateringen.

Idag regnar det – igen. Vissa stunder fullkomligen vräker regnet ner och dånar mot fönstren, andra stunder är det mer stillsamt. Nå, jag jobbar inomhus och behöver inte klaga. Enda felet är att jag blir så sömnig av det här vädret, skulle hellre ha legat kvar hemma med en katt på magen och en bok i nypan… 😉

Jag vet inte om det beror på vädret, men jag har ont i min vänstra (”bättre”) hallux valgus-knöl idag. Ändå har jag inte gjort något särskilt, bytt skor eller så – värken bara dök upp i morse. 😕 Det är ju så med dessa knölar, att de kan ömma vilken dag som helst, helt utan orsak.

Veckans matsedel är fixad, då jag ska veckohandla efter jobbet. Den här veckan räknar jag kallt med att stoppa en massa paprika i maten så inte A kommer och äter hos mig. *he he* Då blir det mer rester kvar, d v s till både lunch och middag.

Jag har träff med min diskbänk ikväll. Visserligen har jag diskmaskin men den varken tömmer eller fyller sig själv. Dessutom ska morgondagens middag förberedas; det ska skalas, hackas, skivas och strimlas diverse ingredienser. Då står maten snabbt på bordet imorgon!