Allmänt, Foto

De ljuger

Termometer

Alltså, jag VET att de lovat -5 grader idag, tomtarna på SMHI… 👿

Ännu mer snö har de också lovat, men den lyser – tack och lov – med sin frånvaro. Än så länge, är väl bäst att säga. Jag har inte skottat bort snön som föll igår, men tänkte spara den åt A. Han hinner skotta medan jag handlar och lagar mat. *he he*

Veckans matsedel har jag inte börjat tänka på än, men det lär bli någon sorts mat de flesta av veckans dagar… 🙄 Jag har varken iver eller inspiration idag. Nå, det löser sig när jag kommer till affären. Om inte idag, så får jag väl gå en sväng imorgon igen.

UPDATE
Jag snodde ihop en snabb matsedel men känner att det kan bli ändringar i den. Kanske redan idag? I så fall har jag rätter ”över” till helgen.

[tags]kallt, SMHI, skotta snö, mat[/tags]