Allmänt, Foto

Måndag

Julljus

Bränn upp tomten!

Så var det måndag igen. Tusan så snabbt helgerna försvinner nu för tiden!

Jag upptäckte att jag är minst sagt rödögd idag, då ett blodkärl i vänstra ögonvitan brustit och gett mig en delvis blodröd ögonvita i ögonvrån. Nåja, det känns inte alls, ser bara lite läskigt ut. Idag skrämmer jag småbarn… *he he*

På tal om att skrämma småbarn; idag kom en dagisgrupp förskolegrupp förbi på jobbet och marknadsförde julljus som de gjort själva. Jag kunde inte låta bli att köpa ett, fast det var en pytteliten tomte längst ner i botten. (Jag avskyr tomtar!) Det kan bli en julklapp av det, vi får se.

Och på tal om julklappar; jag halkade förbi ett ställe på nätet igår och ”råkade” beställa lite julklappar… Visserligen mest till mig själv, men ändå. Jag var ju färdig med julklappsinköpen, så det där blev bara en ursäkt för att beställa något litet ännu mer åt mig själv. Idag slant jag nästan på ”köp”-knappen än en gång, men bestämde mig för att vänta tills jag kommer hem och kan använda de rabattkuponger jag har liggande.

Efter mycket knåpande och trixande fick jag till slut ihop en matsedel även för denna vecka. Det var svårt, för nu är mina matinköp helt i julens anda: ingenting får röras före den 24 december! 😉 (Förutom det som måste/kan lagas till i förväg.)

[tags]julljus, ögonvita, tomtar, julklappar, matsedel, julmat[/tags]