Allmänt, Foto

Säsongens sista

Julklapp

Froppisen ville gärna hjälpa till med att öppna säsongens sista julklapp. Personligen tror jag hon tyckte att snöret var mest intressant, för hon struntade totalt i innehållet. 😉

Som av en händelse hade jag redan listat ut vad som var i paketet – men det gör inget. Det var jättefina, extra långa, röda ljus som kommer att passa perfekt i min femarmade mässingskandelaber nästa jul. Nu håller jag på att elda upp de röda ljusstumpar som finns kvar efter den här julen. (Tack så jättemycket, A!)

Idag ska jag ha en morgonrocksdag. Tänker inte byta om till vanliga kläder, utan bara såsa omkring i morgonrocken hela dagen. Den hindrar ju inte att jag utför de sysslor som behöver göras inomhus, och ut tänker jag bara gå för att röka. Jag behöver inte handla, för det gjorde jag igår, och jag har matrester från veckan som gått att äta till middag.

[tags]julklapp, ljus, morgonrock[/tags]

4 kommentarer på “Säsongens sista”

  1. Du börjar med att köpa dig en mysig morgonrock, så kommer resten av sig själv. 😉

    1. Tjaaaa… Det kan funka, men jag skulle satsa på en morgonrock om jag var du. Säkraste sättet att uppnå nirvana. 😉

Kommentarer är stängda.