Allmänt, Foto

Lugnt och skönt

Fönsterkatt

Så här har vi gjort mest hela helgen, mina sambos och jag.
(Jag har förstås inte legat på fönsterbrädan.)

Lördagen började med riktigt kallt väder, typ -32 när jag steg upp. Sedan rusade temperaturen i höjden och slutade på -11 under kvällen!?! 😯 Söndag fortsatte (den relativa) ”värmen”, så jag raggade upp C och åkte till M för att shoppa lite. Bara för att se något annat, för en gångs skull. Tänkte eventuellt köpa lite tyg men ångrade mig när jag väl var på plats. 🙄

Eftersom jag fått lön först idag, så blev det inget barnbarnsbesök under helgen för min del. Tänkte åka dit på söndag som kommer, då jag vet att modern är upptagen med annat på lördag. Nu händer det mycket, då den lilla krabaten börjat krypa, klättra och gå längs möbler. Han började med allt på en gång, så nu är friden över. 😉

Jag har försökt ”avsockra” mig under ett par veckor. Det går inget vidare, kan jag tala om… Nå, jag har i alla fall slutat med socker i jobbkaffet*, så det är ett steg på vägen. Om jag bara kunde hålla mig borta från godis- och fikahyllorna när jag handlar också, så skulle mycket vara vunnet!

Annars har jag mest levt i symbios med min älskade soffa under helgen. Sett TV, läst på mobilen, sovit, ätit, kliat katt – ja, tänk vilken mångsidig möbel soffan ändå är! 🙂 Vilken tur vi hittat varandra!

[tags]varmare, snabba ryck, socker, soffa[/tags]

*) Jobbkaffet är så vidrigt att jag har haft satt socker i det, för att alls kunna dricka det.