Foto, Katter

Sur katt

Före

Efter

Klassiska före- och efterbilder på madamen, med vårens rakning hos veterinären i färskt minne. Sur som ättika – och om blickar kunde döda… Lugn, efter några timmar hade hon lugnat ner sig och förlåtit mig. 😉

Hon är så rolig när hon är nyrakad! Dels är det väldigt lite katt under all den där pälsen hon går runt med, dels kan hon plötsligt röra sig åt alla håll utan att det stramar någonstans. Hon blir helvild! Skuttar och springer som en stormvind, lätt i kroppen och smidig.

I morse tog hon till och med och anföll en skata, även om skator annars är för stora fåglar för anfall i vanliga fall. Madamen var verkligen på G! Dessutom satt hon riktigt, riktigt nära mig för att jag skulle klia henne över hela kroppen (där hon var rakad) när hon kommit in igen.

[tags]rakad katt[/tags]