Allmänt

Less

Det är bara måndag – och jag är redan less! 😕

Hoppas jag får ihop någon sorts veckomeny innan jag far och handlar, men jag börjar nog veckan med en singelmiddag bestående av Knorrs färdiga skogssvampsoppa tillsammans med ostsmörgås. Alternativt fiskbullar i hummersås med kokt potatis. Vi får se.

Jag har verkligen inga bra idéer till mat denna vecka. Ja, OK – jag har fått ihop två rätter redan (utan att ens försöka), men det är ju fler dagar på veckan. Och jag äter varenda dag. 🙄 Jag är bara så less på att hitta på middag jämt.

Handelslistan* blev kvar hemma i morse, så jag åker inte till affären direkt efter jobbet som jag brukar. Jag äter innan jag handlar, så kanske det inte blir så mycket onödigt som ramlar ner i korgen på väg mot kassorna… Medan jag äter kan jag bläddra veckans reklamblad (även om jag redan läst ”min affärs” blad online) och försöka få inspiration.

På tal om mat; är det någon mer än jag som ser Gordon Ramsays köksskola på TV8? Där är han inte den gapande furie han brukar vara i t ex Hell’s Kitchen, utan han är lugn och harmonisk och ger diverse tips & råd. Självklart lagar han 10 olika rätter under varje avsnitt, men jag tycker ändå det är intressant, även om många av recepten är väldigt…engelska. 🙄

[tags]måndag, middag, handla, Gordon Ramsay[/tags]

*) Jag har gjort slut på diverse basvaror under de senaste dagarna, och har – för en gångs skull – kommit ihåg att skriva upp dem på handelslistan! *gör vågen*

4 kommentarer på “Less”

  1. Synd att man inte ställer om klockan till sommartid en måndageftermiddag!
    Flingor och mjölk (och sylt) är alltid lika gott. Till frukost, lunch och middag!

    1. Måndagar är alltid värst. Nu har jag överlevt måndagen, så resten av veckan går nog bra!

  2. Då är det ju lite illa. Hur ska det då bli i slutet av veckan? Eller så vänder det kanske på onsdag eller så?Har sett en del av Gordons program, och har också laddat ner en gratis app för Android där recepten finns.

    1. Måndag är åtta gånger längre än de andra veckans dagar, så är det bara. Nu kan det bara bli bättre!

Kommentarer är stängda.