Allmänt, Foto

Fredag

Jobb

Det känns som att det är länge sedan jag bloggat ordentligt, då jag bara slängt upp små snuttar via mobilen de senaste dagarna. Jag har inte hunnit med bloggen i den utsträckning jag brukar, men det jämnar väl ut sig på det stora hela. Ibland skriver jag flera inlägg per dag, ibland inget alls. *rycker på axlarna*

Nu ser det lite skumt ut på skrivbordet, då korren inte alls har högsta prio – den råkade bara hamna i blickfånget. Jag har istället plockat fram den lilla sadist som bor i mig, och ringt och väckt upp (lediga) personer så fort jag kom till jobbet. Lyckan att höra en sömndrucken röst som knappt vet vad den själv heter… 😈

Jag har varit på kurs i L hela dagen igår, och hann förbi för att pussa lilla J (och hämta saker hans mor ville skicka med mig) innan jag åkte hemåt. Det är ansträngande att sitta på utbildning hela dagen, speciellt i ett rum som blir varmare och varmare samt mer och mer syrefattigt under dagens gång. Jag var inte så alert mot slutet, men har material med mig hem ifall jag behöver fräscha upp kunskaperna.

Sovrumsrenoveringen går med snigelfart. Jag skulle tömma bokhyllan i A:s rum och flytta över till mitt sovrum, men det var inte bara böcker i den. Vissa saker vet jag inte om det bara är att slänga eller om han vill ha kvar. A i sin tur har väldigt långa kvällar på jobbet just nu, så det kanske inte blir färdigrensat i bokhyllan förrän nästa vecka eller så.

Jag skulle aldrig ha börjat rensa sovrummen. Nu lägger jag märke till alla små (och större) detaljer som behöver fixas till. Nya tapeter skulle inte vara helt fel, lite målarfärg här och där… *suck* Jag ska inte göra något annat än möblera om, jag ska inte! Det är ingen som bryr sig om hur det ser ut på vinden ändå.*

Den här veckan har varit en ”mötesvecka”, då mycket arbetstid gått bort i möten och utbildningar. Egentligen har varken jag eller någon av de andra tid med sådant, men vi måste hänga med. Vissa saker måste tas upp och diskuteras igenom innan genomförandet.

[tags]bloggen, sadist, utbildning, sovrummen, möten[/tags]

*) Här säger vi alltså ”vinden” om övervåningen. Det som verkar kallas ”vinden” i andra delar av landet, kallar vi ”spånvinden”. Där bor bara spindlar och annat oknytt.